divendres, 21 d’agost del 2009

Entrevista Ràdio


El company Sergi Pitarch, del blog Canviem la Realitat em va telefonar per fer una entrevista sobre el meu blog, dins l'espai que té en Ràdio Ser València. La conversa es donà de manera fluïda, gràcies al savoir-faire de Sergi i Ana Mansergas. Aquest espai és interessant, perquè repassa la blogosfera valenciana, i en serveix de catàleg. Descobrireu que cite uns quants blogs dels vostres, i supose que anireu passant per l'espai de Sergi.
Un homenatge, en certa manera, a l'activitat quotidiana dels blogaires, per amor a l'art, que fem una feina per dotar de continguts diversos i difondre notícies interessants, pensaments i lluites, i construir un espai per a la creativitat, dintre del saturat món d'Internet.
Una oportunitat per contrarestar l'esperit comercial de la xarxa i donar-li un rostre humà, a part d'intentar canviar la realitat també des de la pantalla d'ordinador.
Aurora, Manfredi i Comtessa, us trobareu una breu referència a l'entrevista. M'agradaria haver pogut anomenar més blogs, molt bons, d'aquesta blogosfera nostra.

5 comentaris:

Vicent Baydal ha dit...

Ja no està Tur? O és que li ha pres el relleu Sergi mentre aquell està a terres americanes? La Mansergas molt simpàtica sempre.

La Comtessa estarà molt contenta amb el seu "Dr. Zoiber-berg", que diu Toni de l'Hostal.

I, Sergi, si passes per ací et deixe un recadet: penja el programa sobre l'AVL!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Coooorrecte Baydal, el meu Zoiber-berg i jo estem ben contents!!!!! Gràcies gràcies gràcies Marc!!!

Motxuel ha dit...

Que wai marc, com fas la pilota a Mallorca ;) però tampoc no exageres res! M'han entrat ganes de pegar-li una estirada al blog i als dibuixos, a veure si d'aquí uns anys tenc un teixidet i me'n puc guanyar el pa ^^

salut i cuida't!, ens veim aviat!

Marc Peris ha dit...

A currar, Motxu.
Comtessa, de res, només reflecteix la realitat.
Vicent, tu ja hi has anat al programa? El teu blog em pareix molt interessant, la veritat se me n'anà la pinya, millor ves-hi i aprofita l'espai. Crec que hi passarem tots i totes, potser...

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, em va convidar Tur l'estiu passat, però mai no em va arribar a passar el mp3 (crec que els de la SER no li'l van passar a ell). A fer forat!