dimecres, 10 de març del 2010


La borratxera del poder, sovint els fa oblidar que són humans, i per tant, se'ls haurien d'aplicar almenys les lleis que ells han creat per a la resta. L'ebrietat et fa actuar de vegades d'una manera que resulta patètica per a aquell que no va fins les celles. Malauradament, hi ha molt poques persones que es mantinguen sòbries en el País Valencià. La il·lusió col·lectiva ens situa en aquelles coordenades tan espanyoles de Vivan las cadenas!. Afortunadament, de tant en tant ens trobem a algú que conserva intacte l'òrgan invisible: la dignitat. Román de la Calle, director del MUVIM, ha dimitit perquè li havia vingut sobtadament una afecció del citat òrgan, en censurar l'absolutisme valencià imatges com la de dalt de l'exposició de la Unió de Periodistes Valencians. Parlen per si soles.
Per a acabar-ho d'adobar, seguisc divertit les declaracions d'un personatge com Miguel Bosé, que compara Cuba amb València. Fet que ha generat exclamacions espasmòdiques, segregació de bilis, i atacs d'epil·lèpsia en la cupula pepera.
No ens equivoquem, no caiguem en la fàcil manipulació que promou en Miguel Bosé, a Cuba, individus com Camps, Ric Costa, Matas, i companyia, fa temps que estarien en la presó pels seus crims.
Presuntamente.

3 comentaris:

Motxuel ha dit...

Ep marc! Quina fotassa aquesta! Havia llegit al respecte al dbalears, fa plorera tot plegat. A veure si ens veim un dia que ja he entregat tot el proejecte!

Ara duia una estona esbossant per a un mural pel casal i no hi ha molta inspiració, a veure si em dones un cop de mà ;). I a veure si t'animes i poses la teva empremta!

Parlam, en voler! salut!

Anònim ha dit...

Creo que Miguel Bosé está más guapo en su papel de PAPITO, que con estas declaraciones.

Marc Peris ha dit...

Bé, per a mi aquestes declaracions són el millor que ha fet el Papito en la seua vida.
Bé, sense exagerar...
Semos valensianos.