divendres, 22 de maig del 2009

La millor campanya.


M'acabe d'assabentar de que finalment si que es podrà votar Iniciativa Internacionalista a les eleccions europees. L'estratègia d'intoxicació, manipulació i coacció dels mitjans de comunicació espanyols i el PPSOE, ens ha servit en safata la millor campanya. Malgrat tot, ens ha servit per experimentar una vegada més allò que ells entenen per democràcia, un ens plàstic modificat al mil·límetre per dir quines opcions podem votar i quines no. Una caricatura, que posa en evidència les contradiccions del seu Estat de Dret.
No ens enganyem, ens trobem davant una ofensiva espanyolista en tota regla. Es veuen forts. Els partits nacionalistes institucionals ens han demostrat que no són capaços de respondre'n, només es creuen la poltrona. I així, d'una manera o una altra, els governs de Catalunya, Euskadi i Galícia, els únics que quedaven amb presència nacionalista, han anat caient en les seues mans.
Ens queda aprofitar aquesta oportunitat que ens brinda el format de les eleccions europees, la suma de forces per l'autodeterminació dels pobles.
Bé, l'única pega és que no podré anar-me'n a la platja aquest dia. Però bé...

2 comentaris:

aurora ha dit...

va, no sigues tiquismiks. Pots anar a votar ben de matí i després a la platja... Yes, you can!

Marc Peris ha dit...

Que si, que és conya.
Per a una vegada que puc votar...