dissabte, 30 de maig del 2009

Acció pel català

Aquest matí, un grup de companys i companyes s'han currat una acció ridiculista davant la processó de fatxes que han acompanyat na Rosa Díez, en Carlos Delgado i els engendres del Círculo Balear.
Rosa Díez, la progre, la que es calça modelets d'en David Delfín i sabatetes de Blaminck, la que es declara no nacionalista, la que volia la direcció del PSOE i com que no ho aconseguí, decidí muntar el seu xiringuito acompanyada d'altres intel·lectuals subvencionats, escriptors mediocres, filòfobs ( si, aquesta vegada no és una errada d'escriptura ) com l'oportunista Fernando Savater. Rosa ha decidit adquirir uns estranys companys de viatge, en concret feixistes de tota la vida, preconstitucionals ( com en diuen ells ), alçaven orgullosament estanqueres d'aquestes del pollastre.
Que dir d'en Carlos Delgado, alcalde de Calvià, aspirant fracassat a presidir el PP de les illes, la seua burda estratègia ultra-espanyolista fa aigües per tots els costats a Mallorca, i hi ha qui diu que li queden dos telediaris en el PP. Geni i figura.
I per últim, si cap el més trist, n'Albert Riera, de Ciudad anos, un altre triomfador que ha aconseguit enfonsar un pseudo-partit en temps rècord, una vegada que el InfraMundo els ha abandonat en la riba de la llacuna Estígia.
En fi, els organitzadors, en una anada d'olla digna de la millor propaganda d'en Goebbels, afirmen que eren 45.000 persones. Qualsevol que estigués per allà sap perfectament que no arribaven ni als 2000 ( tirant per amunt....). Els ultres que passaven amenaçaven de mort, el gest colèric, a punt d'una úlcera, ensenyaven el dit anular frenèticament, mentre que des del balcó se'ls tiraven besos i els saludaven, amb un somriure a la cara.
Un fracàs patètic, tenint en compte que en Delgado ha fletat autobusos pagats amb diners públics , i que el Mundo duu mesos pegant la matraca.
Vinga, anem a jugar al Barri Sèsam:
Ells:

Nosaltres:

Ells:

Nosaltres:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I per què els de la mani se senten al·ludits?...se suposa que el rètol no diu pas res contra d'ells

Anònim ha dit...

Molt bé per aquesta acció!

Marc Peris ha dit...

Ja, però fent una ullada a les fotos i als individus que hi apareixen, un es pot fer una idea del motiu...

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'acció companys.

Visca la terra!!
fora feixistes!!

Barretinaire ha dit...

Ep! m'hagués agradat veure l'escena amb vosaltres disfressats de Pantoja i no se què, Pocholo potser? Bé tan és.

Molt bona entra i bon blog, ja fa estona que us seguesc ;)


Salut!