dijous, 4 de novembre de 2010

Blog del departament de Plàstica.

Poques vegades barrege la meua feina, l'educació, amb aquest blog. Podria argumentar moltes raons, però la primera i més senzilla és que m'abelleix desconnectar del meu treball en aquest espai. Per a entendre'ns, m'agrada la meua feina, em sent realitzat i tota la pesca, però la naturalesa del meu treball és estressant i contra això, poca cosa hi puc fer. Ja feia temps que, malgrat la precarietat en l'ús de les noves tecnologies del meu centre, volia encetar un blog del departament de Dibuix de l'IES Francesc de Borja Moll. El cas és que els requeriments quotidians de feina no em deixaven dedicar-li el temps necessari. Ara ho he pogut fer. Es tracta d'una eina més per a aprofundir en l'educació en un entorn molt difícil com és el meu institut.
La llegenda urbana ens parla d'un ordinador per a cada alumne en aquest estat podrit, i aquesta aportació d'equips s'ha fet alababalà, sense parlar amb els docents implicats, és a dir, com es sol fer tot en aquest sistema educatiu. I així ens va. Ara però, els meus alumnes tenen finalment una finestra al món digital per a aprendre.
Aquesta és l'adreça:
http://plasticaborjamoll.blogspot.com/

2 comentaris:

aurora ha dit...

Els teus alumnes estan fets uns artistes!!!

Anònim ha dit...

This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work..