dijous, 18 de juny del 2009

A hòsties amb l'església.


Una il·lustració per al Diari de Balears que eixirà demà. Trobe que d'una manera inconscient, m'ha quedat prou paregut al Rouco. La nova llei de l'avortament del govern central, ha encés les ires del clergat. Es tracta de seguir clavant l'urpa en tots els àmbits de la vida dels catòlics i per suposat dels no catòlics.
La dona ha lluitat durant molt de temps pel dret a l'avortament de l'embaràs, i només a ella li correspon decidir com i quan tindre un fill. Jutjar que no pot decidir per ella mateixa, és continuar amb la consideració catòlica que les dones són volubles, immadures i ximples. Només una dona pot decidir sobre el seu propi cos, ella coneix molt millor que qualsevol bisbe la seua situació vital. Qualsevol dona passa per un trauma dolorós en haver d'avortar, la biologia, i els seus sentiments li ho fan encara més difícil. Però és una situació a la que només ella pot fer front.
I a més, l'única alternativa útil per a no estar condemnades a viure per tindre fills és el preservatiu, o altres mètodes anticonceptius que l'església condemna igualment, encara que hi haja un alt risc d'adquirir malalties venèries.
En fi, no hi plantegen so·lució ni alternativa.
Tammateix cal dir, que l'alternativa que planteja el PSOE, per mitjà de la superprogre Trinidad Jiménez, és la venta de la píndola del dia després com si fora una aspirina qualsevol. No se quin problema hi hauria d'haver, si qualsevol metge l'administrés com fins ara. O és que potser es tem que el sector sanitari estiga en mans d'una colla de sabotejadors? Que també n'hi ha de fatxes, a la sanitat.

3 comentaris:

aurora ha dit...

Perdona, l'església sí planteja solucions alternatives: violar i abusar de xiquets.

Per cert, m'ha agradat això de la "superprogre" en referència a la Trini, jeje.

Besets!

Comtessa d´Angeville ha dit...

ÉS ROUCO, CAGAET!!!

Marc Peris ha dit...

Ie, que vos pareix la nova imatge del blog?